Visul tău!

vineri, 7 noiembrie 2014

Ofertă de Crăciun/Pensiunea Casa Vânătorului 3***( margarete)este situată în localitatea Peștișani, județul Gorj, comuna natală a celebrului sculptor Constantin Brâncuși.

Pentru rezervări sunați la numărul de telefon:0743. 336. 191.


Dacă doriți să petreceți un sejur de neuitat într-un cadru mirific, rustic și natural, vă invităm la Pensiunea Casa Vânătorului, să petreceți de 1 Decembrie, seara de Crăciun sau noaptea dintre ani.

Preț de închiriere vila întreaga capacitate: 1000 lei/noapte.

Oferta de 1 Decembrie - 1000 Lei/ noapte toată pensiunea, pentru grupuri, etc.
Oferta de Crăciun - 1000 Lei/ noapte toată pensiunea, pentru grupuri, etc.

PS.Pentru noaptea de Revelion s-a rezervat pensiunea.

Pensiunea Casa Vânătorului 3***( margarete)este situată în localitatea Peștișani, județul Gorj, comuna natală a celebrului sculptor Constantin Brâncuși.
Descriere
Pensiunea Casa Vanatorului este situata in localitatea Pestisani, judetul Gorj, comuna natala a celebrului sculptor Constantin Brancusi.

Unitatea pune la dispozitia turistilor 10 locuri de cazare in 5 camere dotate cu baie proprie, televizor/cablu, DVD player, frigider si fier de calcat.
Oaspetii pot pregati o masa savuroasa in aer liber, pensiunea dispunand de gratar si rotisor.

Salonul Vanatoresc este locul perfect pentru petrecerea timpului alaturi de cei dragi, beneficiind de atmosfera unei adevarate sali medievale ornata cu trofee de vanatoare.

La Casa Vanatorului puteti alege dintr-o gama larga de mancaruri din meniul cu specific vanatoresc, unitatea dispunand si de pastravarie proprie.
Se pot organiza mese festive si programe de muzica traditionala romaneasca, punand de asemenea la dispozitia doritorilor si personal de servire.

La cerere, se pot organiza partide de vanatoare, pescuit sportiv (pastrav), trasee turistice.

Obiective turistice in zona: Cheile Sohodolului (10 Km), Casa Memoriala Constantin Brancusi (6Km), Operele lui Constantin Brancusi din Targu Jiu 25 Km, Podul Natural de la Ponoare sau "Podul lui Dumnezeu" (30 Km), Manastirea Tismana (10Km).





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu